Podrum Aleksandrović na sajmu Prod Expo u Moskvi

Bez autora
Feb 11 2011

U organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine realizovana je poseta 18. Međunarodnom sajmu ProdExpo u Moskvi. Na zajedničkom štandu uspešnih privrednika Srbije, svoja visoko kvalitetna vina i rakije predstavio je i Podrum Aleksandrović. Ovom prilikom Podrum Aleksandrović predstavio je pet svojih vina i dve rakije. Bela vina Trijumf i Harizma, roze vino Varijanta, dva crvena vina Regent i Vizija i rakije Trijumf Grappa i Loza Aleksandrović, su ujedno i proizvodi koji će se u prvoj polovini 2011. naći na tržištu Moskve, Sankt Petersburga, grada Soči i svih većih gradova u Rusiji.

Podrum Aleksandrović na sajmu Prod Expo u MoskviU organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine realizovana je poseta 18. Međunarodnom sajmu ProdExpo u Moskvi.

Na zajedničkom štandu uspešnih privrednika Srbije, svoja visoko kvalitetna vina i rakije predstavio je i Podrum Aleksandrović.

Ovom prilikom Podrum Aleksandrović predstavio je pet svojih vina i dve rakije. Bela vina Trijumf i Harizma, roze vino Varijanta, dva crvena vina Regent i Vizija i rakije Trijumf Grappa i Loza Aleksandrović, su ujedno i proizvodi koji će se u prvoj polovini 2011. naći na tržištu Moskve, Sankt Petersburga, grada Soči i svih većih gradova u Rusiji.

Početak saradnje i potpisivanje ugovora sa jednim od najvećih uvoznika, obeležili su ovaj sajam.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik